enda

Niels Grunnet

(1901 – 1974)

Nyhedsoplæser og Redaktør for Pressens Radioavis 1939-1971. Instruktør og manuskriptforfatter. Født 20/11 1901 (Niels Peter Grønbech Grunnet), død 22/9 1974.

Kilde: Den Store Danske, Gyldendal.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Nyhedsoplæser Tv-serie
Isen brydes 1947 Speaker DK/Dokumentarfilm
Bornholm rundt 1942 Instruktion, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
De røgede Bornholmere 1942 Instruktion, Manus, Speaker DK/Dokumentarfilm
Havet omkring Danmark 1936 Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.