enda
Person

Niels Holm

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Min søsters børn når de er værst 1971 Regi DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Regi DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ta'' lidt solskin 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Kostumer, Rekvisitør DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Kostumer, Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Rekvisitør, Regissør DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Produktionsdesign, Kostumier DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Kostumer DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Kostumer DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Kostumer DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Kostumier DK/Spillefilm
Prinsesse for en dag 1962 Kostumer DK/Spillefilm
Eventyr på Mallorca 1961 Kostumer DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Kostumer DK/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Scenemester DK/Spillefilm