enda

Niels Jørgensen

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Druk 2020 Censor DK/Spillefilm
AFR 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Kaninlandet 1999 Mester Tv-serie
Elsker, elsker ikke 1995 Advokat DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Mortensen DK/Spillefilm
Den lige vej 1970 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Hej Stine! 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.