enda

Niels Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hugo & Holger 2019 Voice over-optagelse DK/Kort fiktion
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Lydtekniker, Dialoginstruktør (dansk) U/Spillefilm
Genetic Me 2014 Lydklipper, Foley-klipper DK/Dokumentarfilm
Weekendfar 2013 Dialogmix DK/Kort fiktion
Piggy 2012 Bonden, Dubbing-tekniker DK/Kort fiktion
Den kæmpestore bjørn 2011 Indspilningstekniker DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Lydeffekter DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Årstiderne mand 2, Dubbing-tekniker DK/Spillefilm
Forbrug dig selv 2009 Lydmix DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Vi ses 2007 Lydklipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.