enda

Niels Reiermann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Italiensk for begyndere 2000 Instruktørassistent, Konsulent DK/Spillefilm
Mellem brødre 1997 Instruktion, Musik DK/Kort fiktion
Den yderste frekvens 1996 Instruktion DK/Kort fiktion
King Filter 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
De overflødige 1992 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.