enda

Niklas Herskind

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Neon Heart 2018 Niklas DK/Spillefilm
Underverden 2017 Niklas DK/Spillefilm
Kærester 2016 Medvirkende DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 DIT Tv-serie
Den anden verden 2016 DIT Tv-serie
Skammerens datter 2015 Esmer DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Digital intermediate-tekniker Tv-serie
Sort 2014 Stemme DK/Kort fiktion
Klumpfisken 2014 Fotografassistent DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 DIT DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Fotografassistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 B-fotograf Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Video-assistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.