enda

Nikolai Waldman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Digital conform DK/Spillefilm
En hvid, hvid dag 2019 VFX artist U/Spillefilm
Lifeboat 2018 Colorist DK/Spillefilm
Play 2011 Colorist U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Online-klipper U/Spillefilm
I et spejl i en gåde 2008 Conforming U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.