enda

Nikolaj Thide

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Guldhornene 2007 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Location manager Tv-serie
Gamle mænd i nye biler 2002 Location manager DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Line producer Tv-serie
Det store flip 1997 Produktionsleder DK/Spillefilm
Bulldozer 1993 Manus DK/Kort fiktion
Møv og Funder 1991 Betjent DK/Spillefilm
Sirup 1990 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Jorden er giftig 1988 Producer DK/Kort fiktion
Skyggen af Emma 1988 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.