enda

Nima Nabipour

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fires vilde ferie 2015 Politimand 2 DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Tarek DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Bølle Tv-serie
Broen 1 2011 Politiassistent Tv-serie
Profetia 2009 Said DK/Spillefilm
Sommer 2008 Yasin Tv-serie
Lille soldat 2008 Mand på bar DK/Spillefilm
Album 2008 Ahmed Tv-serie
Fighter 2007 Ali DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Mahmood Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.