enda

Nina Grønlund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Kostumier DK/Kort fiktion
Vinterbrødre 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Kostumier DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.