enda

Per Nørgård

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krig 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Kære Christiane 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Spillets regler 1997 Musik Tv-serie
Dragen 1996 Musik DK/Kort fiktion
Sprogbilleder 1995 Komponist DK/Dokumentarfilm
Ord 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Prinsen af Jylland 1994 Musik U/Spillefilm
Da natten forsvandt - et elektrisk eventyr 1991 Musik DK/Dokumentarfilm
Auf Wiedersehen 1991 Musik DK/Kort fiktion
Babettes gæstebud 1987 Musik DK/Spillefilm
Per Nørgård - et arbejdsportræt 1984 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Nattergalen 1970 Musik Tv-film
Hash 1969 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Manden der tænkte ting 1969 Musik DK/Spillefilm
Candy 1969 Musik DK/Dokumentarfilm
Det store bælt 1968 Musik DK/Dokumentarfilm
Det er ikke til at bære 1968 Musik Tv-film
Bork havn 1968 Musik DK/Dokumentarfilm
Kongens Enghave 1967 Musik DK/Dokumentarfilm
Den røde kappe 1967 Musik DK/Spillefilm
Oslo 1963 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.