enda

Per Nyström

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Dialogklipper DK/Spillefilm
QEDA 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Skumtimmen 2013 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Lydklipper U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Lydoptagelser U/Spillefilm
Zozo 2005 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Den bästa sommaren 2000 Lydklipper U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Lydklipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.