enda

Ola Rapace

(1971 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lang historie kort 2015 Sebastian DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Vincent DK/Spillefilm
Odjuret 2011 Medvirkende Tv-film
Beyond 2011 Johan U/Spillefilm
Selma 2008 Medvirkende Tv-film
Allt om min buske 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Daniel Nordström Tv-serie
Inden frosten 2005 Stefan Lindman U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.