enda

Ole Bendtzen

Instruktør, født 5/11 1976. 1994-1996: Valencia University og University of Central Florida's to-årige filmprogram, Orlando, USA. 1996-97: New York Film Academy. 2003: cand. mag. i Filmvidenskab, Københavns Universitet. Instruktør og manusforfatter på kort fiktion, dokumentarfilm, musikvideoer og reklamefilm. Har overvejende arbejdet på tv-produktioner.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fodbold er Gud 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Otium 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Udenfor verden 2005 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Uro 2003 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Venter på Joe 2003 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Forliset Instruktør (Rekonstruktioner) DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2011-04-06 Fodbold er Gud
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.