enda

Ole Bo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kampen 2013 Musik DK/Kort fiktion
Omveje 2012 Musik DK/Kort fiktion
Nemesis 2010 Musik DK/Kort fiktion
Afslag på et kys 2009 Musik DK/Kort fiktion
Hvor kragerne vender 2008 Musik DK/Kort fiktion
På flugt 2008 Musik DK/Kort fiktion
To verdener 2008 Musikproducer DK/Spillefilm
Paranoia 2007 Musik DK/Kort fiktion
Ras og Kathy 2002 Musik Tv-serie
Fastelavnsfesten 1995 Musik DK/Kort fiktion
Drengene fra Sankt Petri 1991 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.