enda

Ole Boisen

(1965 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Coco 2018 Papá Julio U/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Kalle Tv-serie
Det store nøddekup 2 2018 Stemme U/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Baron U/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Finn Moesgaard Tv-serie
Midtimellem 2015 Medvirkende DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Skolederen DK/Spillefilm
Skammekrogen 2014 Palle Interaktive projekter
Kolbøttefabrikken 2014 Dr. Bergstrøm DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Gregers Tv-serie
Det store nøddekup 2014 Mulle U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2 2013 Steve U/Spillefilm
Alle for to 2013 Politiassistent DK/Spillefilm
ParaNorman 2012 Perry Babcock U/Spillefilm
A-klassen 2012 Ken Bjerre Tv-serie
Broen 1 2011 Henning Tv-serie
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Kristian 2009 Filmskole-Asger Tv-serie
Den du frygter 2008 Rickard DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Kriminalassistent Tv-serie
De kaldte os frisører 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Monster huset 2006 Far U/Spillefilm
Krøniken 2004 Betjent Tv-serie
Bondefanger 2003 Hans DK/Kort fiktion
En som Hodder 2003 Filips far DK/Spillefilm
102 dalmatinere 2000 Ewan U/Spillefilm
Stævnemødet 1998 Michael DK/Kort fiktion
Der var engang 1998 Medvirkende Tv-film
Græsrødderne 1998 Francis U/Spillefilm
Riget II 1997 Christian DK/Spillefilm
Monika 1994 Stemme DK/Kort fiktion
Riget 1994 Christian DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.