enda
Person

Ole Høyer

(1927 – 2002)

Komponist. Født 15/6 1927, død 22/5 2002.

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Ondt blod 1996 Musik DK/Spillefilm
Kærlighed ved første desperate blik 1994 Musik DK/Spillefilm
Dynamic Denmark 1987 Musik DK/Dokumentarfilm
Farlig vej til helvede 1985 Musik U/Spillefilm
Made in Denmark 1982 Musik DK/Dokumentarfilm
The world of danish dairy products 1982 Musik DK/Dokumentarfilm
Sejl sikkert III 1981 Musik DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Musik DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Musik DK/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Musik DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Musik DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Musik DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Musik DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Musik DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Musik DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Musik DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Musik DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Musik DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Musik DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Musik DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Musik DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Musik DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Musik DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Musik DK/Spillefilm
The hottest show in town 1974 Musik U/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Musik DK/Spillefilm
Andersen, Hansen & Jensen 1973 Musik DK/Dokumentarfilm
Motorvej på sengekanten 1972 Musik DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Musik DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Musik DK/Dokumentarfilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Musik DK/Spillefilm
Porno pop 1971 Musik U/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Musik DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Musik DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Musik DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Musik DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Musik DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Musik DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Musik, Sangtekster DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Musik DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Komponist DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Musik DK/Spillefilm
Gys og gæve tanter 1966 Musik DK/Spillefilm
Sytten 1965 Musik DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Musik DK/Spillefilm
[Rent - uden tårer] 1962 Musik DK/Reklamefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Musik DK/Spillefilm
Lille Lise Letpaataa 1924 Musik DK/Spillefilm
The Secret of Danish Agriculture Musik DK/Dokumentarfilm
Hvad kan vi gøre for Dem? Musik DK/Dokumentarfilm

Som Norman Dane

Titel År Funktion Kategori
Musik År Film Funktion
Ondt blod [Score] 1996 Ondt blod Komponist
Kærlighed ved første desperate blik [Score] 1994 Kærlighed ved første desperate blik Komponist
Attentat 1980 Attentat Komponist
Alarm 1980 Attentat Komponist
Mordet 1980 Attentat Komponist
Opgangen 1980 Attentat Komponist
Brevene 1980 Attentat Komponist
Børnehaven 1980 Attentat Komponist
Razzia 1980 Attentat Komponist
Bondegården 1980 Attentat Komponist
Lindberg 1980 Attentat Komponist
Hospitalet 1980 Attentat Komponist
Selvmordet 1980 Attentat Komponist
Tove Madsen 1980 Attentat Komponist
Wilnsdorf 1980 Attentat Komponist
PET 1980 Attentat Komponist
Bomben 1980 Attentat Komponist
Bomben monteres 1980 Attentat Komponist
Minister-bilen 1980 Attentat Komponist
Jørgensen 1980 Attentat Komponist
Fly-modellen 1980 Attentat Komponist
Sluttema 1980 Attentat Komponist
Rend mig i traditionerne [Score] 1979 Rend mig i traditionerne Komponist
Borgundes sang 1978 Firmaskovturen Komponist
Firmaskovturen [Score] 1978 Firmaskovturen Komponist
Fængslende feriedage [Score] 1978 Fængslende feriedage Komponist
Lille spejl [Score] 1978 Lille spejl Komponist
Familien Gyldenkål vinder valget [Score] 1977 Familien Gyldenkål vinder valget Komponist
Du er i mine tanker 1977 Familien Gyldenkål vinder valget Komponist
Valgsangen 1977 Familien Gyldenkål vinder valget Komponist
Piger til søs [Score] 1977 Piger til søs Komponist
Lasses nye pige 1977 Piger til søs Komponist
116 mand og mig 1977 Piger til søs Komponist
Du er i mine tanker 1977 Familien Gyldenkål vinder valget Tekstforfatter
Knalde Kalle 1977 Piger til søs Komponist
Brand-Børge rykker ud [Score] 1976 Brand-Børge rykker ud Komponist
Hopla på sengekanten [Score] 1976 Hopla på sengekanten Komponist
Elsker - elsker ikke 1976 Hopla på sengekanten Komponist
Ubekendt titel 1976 Hopla på sengekanten Komponist
I løvens tegn [Score] 1976 I løvens tegn Komponist
Julefrokosten [Score] 1976 Julefrokosten Komponist
Den korte sommer [Score] 1976 Den korte sommer Komponist
Piger i trøjen 2 [Score] 1976 Piger i trøjen 2 Komponist
Kompagniets bedste mand 1976 Piger i trøjen 2 Komponist
Hello pussycat 1976 Piger i trøjen 2 Komponist
Piger i trøjen 1976 Piger i trøjen 2 Komponist
Sømænd på sengekanten [Score] 1976 Sømænd på sengekanten Komponist
På havet har jeg hjemme 1976 Sømænd på sengekanten Komponist
Hun er bare skøn 1976 Sømænd på sengekanten Komponist
Den der vil køre må smøre 1976 Sømænd på sengekanten Komponist
Hjemme hos mor 1976 Sømænd på sengekanten Komponist
Jeg elsker stærke mænd 1976 Hopla på sengekanten Komponist
Hello pussycat 1976 Piger i trøjen 2 Tekstforfatter
Piger i trøjen 1976 Piger i trøjen 2 Tekstforfatter
Jeg elsker stærke mænd 1976 Hopla på sengekanten Tekstforfatter
Der må være en sengekant [Score] 1975 Der må være en sengekant Komponist
Bag millioner af ruder 1975 Der må være en sengekant Komponist
Thing in my hand 1975 Der må være en sengekant Komponist
Piger i trøjen [Score] 1975 Piger i trøjen Komponist
Piger i trøjen 1975 Piger i trøjen Komponist
Piger i trøjen 1975 Piger i trøjen Tekstforfatter
Kun et smil 1974 Pigen og drømmeslottet Komponist
Pigen og drømmeslottet [Score] 1974 Pigen og drømmeslottet Komponist
Romantik på sengekanten [Score] 1973 Romantik på sengekanten Komponist
Motorvej på sengekanten [Score] 1972 Motorvej på sengekanten Komponist
Rektor på sengekanten [Score] 1972 Rektor på sengekanten Komponist
Tandlæge på sengekanten [Score] 1971 Tandlæge på sengekanten Komponist
Held i kærlighed 1971 Tandlæge på sengekanten Komponist
Ottos sang 1971 Tandlæge på sengekanten Komponist
Dear Mommy 1971 Tandlæge på sengekanten Komponist
Pigens seng 1971 Tandlæge på sengekanten Komponist
Mazurka på sengekanten [Score] 1970 Mazurka på sengekanten Komponist
Den røde rubin [Score] 1970 Den røde rubin Komponist
Damernes ven [Score] 1969 Damernes ven Komponist
Jeg elsker blåt [Score] 1968 Jeg elsker blåt Komponist
It''s a miracle 1968 Jeg elsker blåt Komponist
Stormvarsel [Score] 1968 Stormvarsel Komponist
Uden en trævl [Score] 1968 Uden en trævl Komponist
Min kones ferie [Score] 1967 Min kones ferie Komponist
Jeg - en gourmand 1967 Min kones ferie Komponist
Kom til Norge, min far 1967 Min kones ferie Komponist
Åh, du 1967 Min kones ferie Komponist
Noget er rigtigt, andet er forkert 1967 Min kones ferie Komponist
Kvindens natur 1967 Min kones ferie Komponist
Man har da lov 1967 Min kones ferie Komponist
Hvor er du egentlig sød 1967 Min kones ferie Komponist
Smukke-Arne og Rosa [Score] 1967 Smukke-Arne og Rosa Komponist
Far laver sovsen [Score] 1967 Far laver sovsen Komponist
Far laver sovsen (Sang) 1967 Far laver sovsen Komponist
Der er ikke noget som damer 1967 Far laver sovsen Komponist
Ubekendt titel 1967 Far laver sovsen Arrangør
Gys og gæve tanter 1966 Gys og gæve tanter Komponist
Soyas tagsten [Score] 1966 Soyas tagsten Komponist
Retsscenen 1966 Flagermusen Arrangør
Det er rigtigt, det er galt 1966 Flagermusen Arrangement
Tag et Glas og drik det ud 1966 Flagermusen Arrangør
Arrestationsterzetten 1966 Flagermusen Arrangør
Hvilken elegance 1966 Flagermusen Arrangør
Jamen Herr Marquis 1966 Flagermusen Arrangør
Annen Polka 1966 Flagermusen Arrangør
Orlofskys vise 1966 Flagermusen Arrangør
Urduetten 1966 Flagermusen Arrangør
Champagnesangen 1966 Flagermusen Arrangør
Vær som Bror 1966 Flagermusen Arrangør
Høj hat og stok 1966 Flagermusen Arrangør
Husk på, jeg er landlig uskyldig 1966 Flagermusen Arrangør
Afsløringsterzetten 1966 Flagermusen Arrangør
Finale 1966 Flagermusen Arrangør
Champagne-finale 1966 Flagermusen Arrangør
Ouverture 1966 Flagermusen Arrangør
Retsscenen 1966 Flagermusen Dirigent
Det er rigtigt, det er galt 1966 Flagermusen Dirigent
Tag et Glas og drik det ud 1966 Flagermusen Dirigent
Arrestationsterzetten 1966 Flagermusen Dirigent
Hvilken elegance 1966 Flagermusen Arrangør
Jamen Herr Marquis 1966 Flagermusen Dirigent
Annen Polka 1966 Flagermusen Dirigent
Orlofskys vise 1966 Flagermusen Dirigent
Urduetten 1966 Flagermusen Dirigent
Champagnesangen 1966 Flagermusen Dirigent
Vær som Bror 1966 Flagermusen Dirigent
Høj hat og stok 1966 Flagermusen Dirigent
Husk på, jeg er landlig uskyldig 1966 Flagermusen Dirigent
Afsløringsterzetten 1966 Flagermusen Dirigent
Finale 1966 Flagermusen Dirigent
Champagne-finale 1966 Flagermusen Dirigent
Ouverture 1966 Flagermusen Dirigent
Sytten [Score] 1965 Sytten Komponist
5 mand og Rosa [Score] 1964 5 mand og Rosa Komponist