enda

Ole Høyer

(1927 – 2002)

Komponist. Født 15/6 1927, død 22/5 2002.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ondt blod 1996 Musik DK/Spillefilm
Kærlighed ved første desperate blik 1994 Musik DK/Spillefilm
Farlig vej til helvede 1985 Musik U/Spillefilm
Attentat 1980 Musik DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Musik DK/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Musik DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Musik DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Musik DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Musik DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Musik DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Musik DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Musik DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Musik DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Musik DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Musik DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Musik DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Musik DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Musik DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Musik DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Musik DK/Spillefilm
The hottest show in town 1974 Musik U/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Musik DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Musik DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Musik DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Musik DK/Dokumentarfilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Musik DK/Spillefilm
Porno pop 1971 Musik U/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Musik DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Musik DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Musik DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Musik DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Musik DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Musik DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Musik, Sangtekster DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Musik DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Komponist DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Musik DK/Spillefilm
Gys og gæve tanter 1966 Musik DK/Spillefilm
Sytten 1965 Musik DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Musik DK/Spillefilm
[Rent - uden tårer] 1962 Musik DK/Reklamefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Musik DK/Spillefilm
Lille Lise Letpaataa 1924 Musik DK/Spillefilm
The Secret of Danish Agriculture Musik DK/Dokumentarfilm
Hvad kan vi gøre for Dem? Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.