enda

Ole Kristian Krogstad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rytteriet II 2013 Grafik Tv-serie
Rytteriet 2010 Animation Tv-serie
Valde & Theo 2001 Mand på toilet DK/Kort fiktion
Monas verden 2001 Grip DK/Spillefilm
Her i nærheden 2000 Grip DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Grip DK/Spillefilm
Max 2000 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Motello 1998 Grip DK/Spillefilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Grip DK/Kort fiktion
Albert 1998 Grip DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Grip DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Grip DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Grip DK/Kort fiktion
Tankens anatomi 1997 Grip DK/Dokumentarfilm
Ørnens øje 1997 Grip-assistent DK/Spillefilm
Den attende 1996 Grip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.