enda

Ole Meldgård

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Into the White 2012 Manus U/Spillefilm
Forsvar 2003 Manus Tv-serie
Hjerteafdelingen 2002 Manus Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Manus Tv-serie
Hjem til fem 1995 Manus Tv-serie
Juletestamentet 1995 Manus Tv-serie
Love & Hate - European Stories 1995 Manuskript DK/Kort fiktion
Stormfulde hjerter 1994 Manus Tv-film
Tre små historier 1993 Manus DK/Kort fiktion
Lykkelige Jim 1993 Manus DK/Kort fiktion
Rimini 1991 Manus DK/Kort fiktion
Stikkeren 1971 Drengen Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.