enda

Oliver Ryborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
To venner 2010 Stemme DK/Kort fiktion
Arriettys hemmelige verden 2010 Sho U/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Stemme U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Nick U/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Niko U/Spillefilm
Den magiske legetøjsbutik 2007 Erik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.