enda

Oliver Ussing

(1970 – )

Instruktør og manusforfatter, født 1970. Skrev og instruerede en række kortfilm før han debuterede med sin første spillefilm "Regel nr. 1" i 2003.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Delfinen 2017 Skolelærer, Produktion DK/Kort fiktion
Genkendelsen 2017 Manuskript DK/Kort fiktion
Jeg er William 2017 Børnecoach DK/Spillefilm
Krigen 2015 Oversættelse DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2013-05-27 Min bedste fjende
Transilvania International Film Festival 2011-06-03 Min bedste fjende
Chicago International Film Festival 2010-10-07 Min bedste fjende
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2010-08-18 Min bedste fjende
Kristiansand International Children's Film Festival 2010-04-27 Min bedste fjende
Malmö, BUFF 2010-03-16 Min bedste fjende
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.