enda

Olof Johnson

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Broen 1 2011 Fotograf Tv-serie
Mænd der hader kvinder 2009 Kameraoperatør, 2. unit U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Foto U/Spillefilm
Truslen 2004 Foto U/Spillefilm
Miffo 2003 Foto U/Spillefilm
Joker 1991 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.