enda

Oluf Billesborg

(1881 – 1944)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Favoriten 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
En Forbryders Liv og Levned 1916 Dernburg, direktør for spillebank DK/Spillefilm
Midnatssolen 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Flyttedags-Kvaler 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
I Stjernerne staar det skrevet 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Ned med Vaabnene! 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Godsforvalteren 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Hægt mig i Ryggen 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Søndagsjægerens Jagtæventyr 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jens Daglykke 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hammerslaget 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Moderen 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Snustobaksdaasen 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Under Skæbnens Hjul 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Expressens Mysterium 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Karnevalsdjævelen 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tøffelhelten 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Lykken svunden og genvunden 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Et vanskeligt Valg 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Inderpigen 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Søvngængersken 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Vasens Hemmelighed 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Elskovsleg 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
En nydelig Ægtemand 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Min Ven Levy 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den mystiske Fremmede 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Den nye Huslærer 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et Kærlighedsoffer 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Opiumsdrømmen 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Tugthusfange No. 97 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Fædrenes Synd 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Guldkalven 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
De kære Nevøer 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Eventyrersken 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Fem Kopier 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den gamle Majors Ungdomskærlighed 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Grossererens Overordnede 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
I Stævnemødets Time 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ballettens Datter 1913 Baron de Montagliari DK/Spillefilm
Lykkens lunefulde Spil 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
I sidste Sekund 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Kongens Foged 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
En farlig Forbryderske 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Frk. Studenten 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Prinsesse Elena 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Skandalen paa Sørupgaard 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Staalkongens Villie 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Privatdetektivens Offer 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Troskabsvædsken 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bristet Lykke 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Atlantis 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Giftslangen 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Morderen Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.