enda

Omar Sharif

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et hus i Marokko 2013 Moulay Hassan U/Spillefilm
10,000 B.C. 2008 Old Baku U/Spillefilm
Hidalgo 2004 Sheik Riyadh U/Spillefilm
Monsieur Ibrahim og Koranens blomster 2003 Monsieur Ibrahim U/Spillefilm
Top secret! 1984 Medvirkende U/Spillefilm
De fjerne pavilloner 1984 Medvirkende U/Spillefilm
S.H.E./Super hemmelig efterretningsagent 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Masser af kugler 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Juggernaut 1974 Medvirkende U/Spillefilm
De vilde ryttere 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kuppet 1971 Medvirkende U/Spillefilm
MacKennas guld 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Isabella 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Generalernes nat 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Doktor Zhivago 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Lawrence of Arabia 1962 Sherif Ali U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.