enda

Ove Sevel

(1922 – 2006)

Instruktør. Gift med filmklipperen Elna Sevel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien bag kameraet 2006 Medvirkende Tv-dokumentar
Compenius-orglet på Frederiksborg Slot 1954 Produktion DK/Dokumentarfilm
Kortene siger - 1953 Manus DK/Dokumentarfilm
Grundloven af 5. juni 1953 1953 Klip Dokumentariske optagelser
Expert services 1952 Manus DK/Dokumentarfilm
Jo enklere jo bedre 1952 Manus DK/Dokumentarfilm
Byg om vinteren 1952 Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Kyndby-værket 1951 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Alice i eventyrland 1951 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Hansen 1950 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Askepot 1950 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Feriebørn 1949 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det gaar fremad igen 1949 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Tallenes tale 1949 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Eventyret om en by 1949 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Roer 1948 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ensilering 1948 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Bekæmp rotterne [forkortet udg.] 1948 Klip DK/Dokumentarfilm
Folketingsvalget 1947 1947 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Papir og Pap er Penge værd 1947 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Aarhus 1947 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Diskret ophold 1946 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ditte menneskebarn 1946 Fotografassistent DK/Spillefilm
Livsfare - Miner! 1946 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Fremtidens borgere 1946 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.