enda

Palle Schnedler-Sørensen

(1911 – 1990)

Produktionsleder. Søn af instruktøren Eduard Schnedler-Sørensen. Far til Steen Schnedler-Sørensen (f. 1951).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brand-Børge rykker ud 1976 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Indspilningsleder DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Produktionschef DK/Spillefilm
Dværgen 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
Takt og tone i himmelsengen 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Produktion, Produktionsleder DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Produktion DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Produktionsleder DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Scenemester DK/Spillefilm
Flådens friske fyre 1965 Produktion DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Produktion DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Produktion DK/Spillefilm
Villa Vennely 1964 Foto DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Idé, Produktionsleder DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Scenemester DK/Spillefilm
Den rige enke 1962 Regi DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.