enda

Patricia Arquette

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Boyhood 2014 Mom U/Spillefilm
Human Nature 2001 Lila Jute U/Spillefilm
Little Nicky 2000 Valerie Veran U/Spillefilm
Stigmata 1999 Frankie Paige U/Spillefilm
Nattens skygger 1999 Mary Burke U/Spillefilm
The hi-lo country 1998 Mona Birk U/Spillefilm
Nightwatch 1998 Katherine U/Spillefilm
Flirting with disaster 1996 Nancy Coplin U/Spillefilm
Lost Highway 1996 Renee Madison/Alice Wakefield U/Spillefilm
Rangoon 1995 Medvirkende U/Spillefilm
True Romance 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Time out 1988 Lucy DK/Spillefilm
Mareridt på Elm Street 3 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.