enda

Patrick Bergin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Strenght and Honour 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Smith - amerikansk ambassadør DK/Spillefilm
Øen i Fuglegaden 1997 Stefan DK/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood 1991 Medvirkende Tv-film
Robin Hood 1991 Medvirkende Tv-film
I seng med fjenden 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Love crimes 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.