enda

Paul Haslinger

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Underworld: Awakening 2012 Musik U/Spillefilm
De tre musketerer 2011 Musik U/Spillefilm
Takers 2010 Musik U/Spillefilm
Underworld: Rise of the Lycans 2009 Musik U/Spillefilm
Prom night 2008 Musik U/Spillefilm
Death Race 2008 Musik U/Spillefilm
Vacancy 2007 Musik U/Spillefilm
Shoot 'Em Up 2007 Musik U/Spillefilm
The girl next door 2004 Musik U/Spillefilm
Underworld 2003 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.