enda

Paul Rubell

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Need for Speed 2014 Klip U/Spillefilm
Transformers: Age of Extinction 2014 Klip U/Spillefilm
Battleship 2012 Klip U/Spillefilm
Thor 2011 Klip U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Klip U/Spillefilm
Public Enemy No. 1 2009 Klip U/Spillefilm
Hancock 2008 Klip U/Spillefilm
Transformers 2007 Klip U/Spillefilm
Miami Vice 2006 Klip U/Spillefilm
The Island 2005 Klip U/Spillefilm
Collateral 2004 Klip U/Spillefilm
Det hemmelighedsfulde selskab 2003 Klip U/Spillefilm
XXX 2002 Klip U/Spillefilm
The Cell 2000 Klip U/Spillefilm
The Insider 1999 Klip U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Klip U/Spillefilm
S.O.S. Kilimanjaro 1986 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.