enda

Paul Valjean

(1935 - 1992)

Amerikansk-født skuespiller, koreograf og instruktør. Født 31/3 1935, død 22/6 1992 - 57 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det hemmelige Danmark 1981 Medvirkende Tv-film
Styrmand Karlsens flammer 1979 Instruktion Tv-film
Louises hus 1977 Alban Tv-film
Nyt legetøj 1977 Hotelportier DK/Spillefilm
Anomi 1972 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Stille dage i Clichy 1970 Joey DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.