enda

Paul W.S. Anderson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Resident Evil: The Final Chapter 2016 Instruktion U/Spillefilm
Pompeji 2014 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Resident Evil: Retribution 2012 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
De tre musketerer 2011 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Resident evil: Afterlife 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Death race 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Resident evil: Extinction 2007 Manus, Produktion U/Spillefilm
Alien vs. Predator 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.