enda

Paula Wagner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jack Reacher 2012 Producer U/Spillefilm
The eye 2008 Producer U/Spillefilm
Death Race 2008 Producer U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Produktion U/Spillefilm
Elizabethtown 2005 Produktion U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Produktion U/Spillefilm
Vanilla Sky 2001 Produktion U/Spillefilm
Mission: Impossible 2 2000 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.