enda

Pavel Müller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Co-producer, Line producer DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Co-producer DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Co-producer (Tjekkiet) DK/Spillefilm
Borg 2017 Co-producer U/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Co-producer DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Line producer DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Producer (Prag) DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Producer (Prag) DK/Spillefilm
Prag 2006 Produktionskoordinator (Prag) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.