enda

Paw Terndrup

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Konfirmanden 2019 Henrik DK/Kort fiktion
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Lux Aeterna 2018 Christian DK/Kort fiktion
Your Flesh, Your Curse 2017 Christian DK/Spillefilm
Gælden 2017 Allan DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Vagt i Absalon Bank Tv-serie
Gudsforladt 2014 Aske DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Ambulancefører DK/Spillefilm
Historien om Lantrian 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Før stormen 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mens verden venter 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Stefan 2010 Stefan DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Vagt, Castello Alleycat DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Billetkontrollør DK/Spillefilm
Dani 2003 Mikkel DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Kollegiefyr DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.