enda

Peder Bille

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Between Here and Now 2019 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vitello er bagvendt 2018 Manuskript Tv-serie
Vitello 2018 Medforfatter DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Medforfatter Tv-serie
Fasandræberne 2014 Tekniker i Albergs lejlighed DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Thomas Tv-serie
Baby Boy 2004 Dreng DK/Kort fiktion
Bad Beat Boys 2004 Kameramand DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.