enda

Peder Thomas Pedersen

(1973 – )

Komponist, musikproducer, autodidakt skuespiller. Den ene halvdel af satire-gruppen Gramsespektrum (1996-98).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lille sommerfugl 2020 Lasse DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Jakob DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Selvmordsturisten 2019 DIY-ansat DK/Spillefilm
Far til fire i solen 2018 Medvirkende DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Simon Clausen Tv-serie
Comeback 2015 Mads DK/Spillefilm
Dem man elsker 2012 Kristian DK/Kort fiktion
Osman og Jeppe 2009 Osman Tv-serie
Manden med de gyldne ører 2009 Miko Tv-serie
Mikkel og guldkortet 2008 Nis Høvlebænk Tv-serie
Familien Teddy 2006 Father Teddy Tv-serie

Som Peder Pedersen

Title År Funktion Category
Brakland 2018 Kasper DK/Spillefilm
Allegro 2005 Vagt DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Eddie Tv-serie
Se til venstre, der er en svensker 2003 Stud. med. DK/Spillefilm

Som Peder Pedersen

Title År Funktion Category
Næste stop 2018 Komponist DK/Kort fiktion
Rytteriet II 2013 Komponist Tv-serie
Vejrmanden 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Fremkaldt 2008 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.