enda

Peer Rievers

(1943 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Erhard Jacobsens Gladsaxe 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Lyd Tv-serie
Diabetes - en film om sukkersyge 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Achilleshælen er mit våben 1979 Lyd DK/Spillefilm
I Skyttens tegn 1978 Lyd DK/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Toneassistent DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Toneassistent DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Klip DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Lydmix DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Klip DK/Spillefilm
Vejen til vælgerne 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Toneassistent DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Toneassistent DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Toneassistent DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Toneassistent DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Toneassistent DK/Spillefilm
Hvad kan vi gøre for Dem? Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.