enda

Erhard Jacobsens Gladsaxe

Danmark, 2002

24 min.DK/Dokumentarfilm

Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Erhard Jacobsens Gladsaxe
Dansk titel Erhard Jacobsens Gladsaxe
Fotograf Frank Paulsen
Lyd Peer Rievers
Produktionsland Danmark
Sprog Dansk
Produktionsselskab Dansk Filmjournal
Dansk distribution Gladsaxe Kommune Hovedbiblioteket
Tekniske data Farve, Tone
Comment Fra Gladsaxes Kultur- Fritids- og Idrætsudvalget - Mødedato: 09.04.2002 - Sagsnr.: 42:
Dansk Filmjournal v/Frank Poulsen har tilbudt at producere en film om Erhard Jacobsens Gladsaxe byggende på et møde i Borgernes Hus den 10.12.1989.
Filmens ide er at skildre en epoke i Gladsaxes historie med udgangspunkt i Erhard Jacobsens møde med en lille kreds af kommunens beboere.
Erhard Jacobsens engagerede fortælling om kommunen før og nu ¿ hovedsagelig hvad der skete i hans 16 års borgmesterperiode, men også et tilbageblik på ungdomsårene vil give tilskuerne en oplevelse af en meget dynamisk borgmester, og hvad der blev sat i gang til glæde og gavn for Gladsaxes indbyggere.
Filmoptagelsen redigeres således, at der suppleres med illustrationer i form af filmklip, nye optagelse, fotografier samt avisoverskrifter. Filmen forventes at få en spilletid på 20-25 minutter.
Budgettet for redigering inkl. Honorarer er på 124.900 kr.
Dansk Filmjournal v/Frank Poulsen har tidligere overdraget alt filmmateriale samt afstået alle rettigheder til Gladsaxe Kommune.

Selskaber

Produktionsselskab Dansk Filmjournal
Dansk distribution Gladsaxe Kommune Hovedbiblioteket

Foto

Foto Frank Paulsen

Lyd

Lyd Peer Rievers

Speaker

Speaker Torsten Adler

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.