enda

Pelle Emil Hebsgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Coco 2018 Héctor U/Spillefilm
Den tapre Prins Ivandoes heroiske færd 2017 Frømand Tv-serie
Bedrag 2 2016 Læge Tv-serie
Det mindste kongerige i verden 2015 Rumle Tv-serie
9. april 2015 Ordonnans DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Jesper Tv-serie
Big Hero 6 2014 Fred U/Spillefilm
Postmand Per - Filmen 2014 Div. roller U/Spillefilm
Monsters University 2013 Art U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.