enda

Pelle Falk Krusbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Familien Jul - i nissernes land 2016 Hugo Jul DK/Spillefilm
Den lille grå traktor Fergie 2016 Gustav U/Spillefilm
Juleønsket 2015 Toke Tv-serie
Rita 3 2015 Terkel Tv-serie
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Johan U/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Valdemar DK/Kort fiktion
Helium 2014 Alfred DK/Kort fiktion
Familien Jul 2014 Hugo DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Drengen, 8 år DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.