enda

Peter Andreas Dam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Les amours perdus 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Aftenland 2003 Martin DK/Kort fiktion
Mørklægning 1992 Assistent Tv-serie
Domino 1991 Troels Lind Tv-serie
Auf Wiedersehen 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fædre og sønner 1991 Medvirkende Tv-film
Kajs fødselsdag 1990 Tv-fotograf DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Student DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.