enda

Peter Asmussen

(1957 - 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bridgend 2015 Manuskript DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Manuskript DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Kærlighedens krigere 2009 Manus U/Spillefilm
Ønskebørn 2009 Monologer DK/Dokumentarfilm
Himlens hjerte 2008 Manus U/Spillefilm
Comeback 2008 Manuskript DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Manus DK/Spillefilm
Goodbye Bluebird 2007 Manus DK/Kort fiktion
Bang Bang Orangutang 2005 Manus DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Manus DK/Spillefilm
Nu 2003 Manuskript DK/Kort fiktion
Afgrunden 2003 Manuskript DK/Spillefilm
Indien 1999 Manus DK/Kort fiktion
Sekten 1997 Manus DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Manuskript DK/Spillefilm
Onde år 1995 Manus Tv-film
Luischen 1993 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.