enda

Peter Aude

(1957 - )

Skuespiller, sceneinstruktør. Også krediteret som: Peter Lennart Aude.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Borgmester U/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Oberst Rekyl DK/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Galway U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2 2014 Havblik U/Spillefilm
Det store nøddekup 2014 Rex U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Senator Skaldepandus U/Spillefilm
Gudsforladt 2014 Far DK/Spillefilm
Monsters University 2013 Sullivan U/Spillefilm
Asterix - Obelix og briterne - 3 D 2012 Obélix U/Spillefilm
Ladyboy 2011 Søren DK/Kort fiktion
Ronal Barbaren 2011 Gundar DK/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2010 Havblik den Vældige U/Spillefilm
Implosion 2009 Mathias' far DK/Kort fiktion
Krokodillerne 2009 Jespers far DK/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Obelix U/Spillefilm
Vikaren 2007 Tobias' far DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Ole John Tv-serie
Asterix og vikingerne 2006 Halgrim Helgrimsøn U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 Blegmand U/Spillefilm
Charlottes tryllespind 2006 Kragen Bent U/Spillefilm
Nynne 2006 Politikommissær Tv-serie
Oh Happy Day 2004 Torben DK/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Luca U/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Luca U/Spillefilm
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
En vild familie 2002 Shaman U/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Parterapeut Tv-serie
Monsters, Inc. 2001 Sulley U/Spillefilm
Trækfugle 2001 Lars Asker, Emmas søn DK/Kort fiktion
Fukssvansen 2001 Erwin DK/Spillefilm
Dødsjov 2000 Max DK/Kort fiktion
Kejserens nye flip 2000 Pacha U/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Pedel DK/Spillefilm
Her i nærheden 2000 Kunde DK/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Værkfører Marv Loach U/Spillefilm
Stuart Little 1999 Luske/Edgar/Herman/Beechwood U/Spillefilm
Toast 1999 Blind kunde Tv-serie
Babar: Elefanternes konge 1999 Pamir U/Spillefilm
Klinkevals 1999 Betjent 2 DK/Spillefilm
Albert 1998 Rapollo DK/Spillefilm
Mulan 1998 Stemme U/Spillefilm
Lånerne 1997 Ocious Potter U/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Bankrøver Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Medvirkende Tv-serie
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Pocahontas 1995 Ben U/Spillefilm
Alle tiders nisse 1995 Medvirkende Tv-serie
Elsker, elsker ikke 1995 Troels DK/Spillefilm
Fra sol til sukker 1992 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Aladdin 1992 Stemme U/Spillefilm
Superdame 1991 Per Tv-film
Kajs fødselsdag 1990 Lastvognschauffør DK/Spillefilm
Kaj Munk 1986 Carstensen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.