enda

Peter Farrelly

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Green Book 2019 Instruktion U/Spillefilm
Dum og dummere 2 2014 Instruktion U/Spillefilm
Movie 43 2012 Instruktion
Alt tilladt - en uge uden regler 2011 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
The Heartbreak Kid 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
To i en 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Hal's store kærlighed 2001 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Sig det' løgn 2001 Produktion U/Spillefilm
Jeg, mig & Irene 2000 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Vild med Mary 1998 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Kingpin 1996 Instruktion U/Spillefilm
Dum og dummere 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.