enda

Peter Hartwig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 2013 CGI, 3D-artist DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Digital compositing DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Compositing DK/Spillefilm
M for Markus 2011 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
Kristian 2009 VFX-supervisor Tv-serie
Ung mand falder 2007 3D-animation DK/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 Automavision-udvikler DK/Spillefilm
Allegro 2005 Digitale effekter DK/Spillefilm
Manderlay 2005 3D-artist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.