enda

Peter Hausner

(1963 - )

Animator og instruktør, født 1963. Har arbejdet med animationsfilm siden "Valhalla" (1986) og har animeret en række kortfilm, bl.a. for Disney i Paris.

Grundlagde sit eget selskab Tinyfilm, som producerede en række serier for tv, bl.a. "Thomas og Tim". Har endvidere bl.a. produceret "Mis med de blå øjne" (1994), 13 afsnit af serien "Sallies historier" og "Aben Osvald" (2001).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tre tosser 2014 Instruktør DK/Kort fiktion
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Instruktion Tv-serie
Schhhh! 2006 Instruktion DK/Kort fiktion
Røde ører 2005 Animation DK/Kort fiktion
Ballerina 2002 Animation DK/Kort fiktion
Aben Osvald 2001 Instruktion DK/Kort fiktion
Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste 2001 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier 1-13 1998 Instruktion
Sallies historier - Hr. Wilders stjerne 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Pigen, der huskede det hele 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Grethe Grimrian 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Kong Gulleroth 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Min onkel og min onkels nye hund 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Verdens uartigste dreng 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Da Gud fik en hobby 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Poulsens pirater 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Stakkels prinsesse 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Derfor prutter man 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Den legetøjsløse stakkel 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Drengen, der talte ting 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Sallies historier - Drengen, der spiste sin havregrød 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Mis med de blå øjne 1995 Instruktion DK/Kort fiktion
Thomas og Tim 1993 Animation Tv-serie
Valhalla 1986 Animationsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Rio de Janeiro Brazilian Int. Children´s Film Festival 2008-08-22 Schhhh!
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2007-12-07 Schhhh!
Lübeck, Nordische Filmtage 2007-10-31 Schhhh!
Chicago Int. Children's Film Festival 2007-10-18 Schhhh!
London Film Festival 2007-10-17 Schhhh!
Giffoni Film Festival 2007-07-12 Schhhh!
München International Film Festival 2007-06-22 Schhhh!
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2007-05-27 Schhhh!
Kristiansand International Children's Film Festival 2007-04-24 Schhhh!
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2003-07-13 Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste
Chicago Int. Children's Film Festival 2002-10-24 Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.