enda

Peter Hunt

(1925 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Desperate Hours 1990 Klip U/Spillefilm
Livvagten 1986 Instruktion U/Spillefilm
Sprængstof 1985 Instruktion U/Spillefilm
Desperat jagt 1981 Instruktion U/Spillefilm
Gulliver hos lilleputterne 1977 Instruktion U/Spillefilm
Agent 007 i hendes majestæts hemmelige tjeneste 1969 Instruktion U/Spillefilm
Lynaktion Ipcress 1965 Klip U/Spillefilm
Agent 007 contra Goldfinger 1964 Klip U/Spillefilm
Agent 007 jages 1963 Klip U/Spillefilm
Agent 007 - mission drab 1962 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.