enda

Peter Hyldahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Executive producer DK/Spillefilm
Usynligt hjerte 2019 Executive producer DK/Spillefilm
Helved (oversigt) 2019 Executive producer Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Executive producer Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Executive producer Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Executive producer Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Executive producer Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Executive producer Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Executive producer Fiktionsserie
Psykosia 2019 Executive producer DK/Spillefilm
Made in Bangladesh 2019 Co-producer U/Spillefilm
Kæmpen 2017 Executive producer U/Spillefilm
I familiens skød 2016 Co-producent U/Spillefilm
Needle Boy 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Executive producer DK/Spillefilm
B 2014 Executive producer DK/Kort fiktion
Det andet liv 2014 Executive producer DK/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Dual 2013 Co-producer U/Spillefilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Executive producer DK/Dokumentarfilm
En bedemands bekendelser 2011 Executive producer DK/Kort fiktion
Hvordan de danser 2008 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Fiktion 2008 Executive producer DK/Dokumentarfilm
The Yellow Jersey - Leths Second Unit optagelser 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Mina 2008 Executive producer DK/Kort fiktion
Arabesk til en LP af Gainsbourg 2006 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.