enda

Peter Ingemann

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Executive producer DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Producent DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Producer DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Executive producer DK/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Produktion DK/Spillefilm
Kielgasten 1990 Manuskript DK/Spillefilm
En god klovn 1989 Musik DK/Dokumentarfilm
Manden i Månen 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Fantastisk tid 1980 Medvirkende DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Kritikernes Pris 2007 Moscow Int. Film Festival 2007 Ledsaget udgang
Russ. Film Clubs Fed. Prize 2007 Moscow Int. Film Festival 2007 Ledsaget udgang
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Warsaw International Film Festival 2007-10-12 Ledsaget udgang
Reykjavik Film Festival 2007-09-27 Ledsaget udgang
Hamburg FilmFest GmbH 2007-09-27 Ledsaget udgang
Moscow Int. Film Festival 2007-06-21 Ledsaget udgang
Göteborg International Film Festival 2007-01-26 Ledsaget udgang
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.